Volg ons op

Golf-Header

Wil jij een proefles?

*Gratis bij afname lespakket, anders 55 euro p/u

  Geslaagd bij Rij-Prof

  Jason

  "Mijn broer is ook in 1x geslaagd bij deze Rijschool. Heb simpel en snel mijn rijbewijs behaald. Bedankt Rij-Prof!"

  Dave

  "Ben in 1x geslaagd. Het ging makkelijk en snel. Top rijlessen en een goede prijs kwaliteit verhouding."

  Mary

  "Het rijbewijs is voor mijn school en werk erg belangrijk. Ben na twee keer geslaagd. Dit is de mooiste dag van mijn leven!"

  Ryan

  "Ik heb gereden bij een dure rijschool met een bekende naam. Ik was daar altijd nerveus en het ging slecht. Bij Rij-Prof reed ik privé rijlessen en de lesmethoden waren heel goed. Ik ben in 1x geslaagd"

  Desiré

  "Mijn zus was hoogzwanger. Ze is door een spoedcursus van Rij-Prof in 1x geslaagd. Ze heeft mij voor mijn 17e verjaardag verrast met een proefles. Ik ben ook in 1x geslaagd."

  Nabeel

  "Had nog nooit gereden. Het behalen van mijn theorie vond ik moeilijker dan het rijden van mijn rijlessen. Ik kon al na twee maanden naar het rijexamen. Ben in 1x geslaagd."

  Mees

  Niet zomaar de weg op gaan. Herhalingen van oefenstof. Geen mensen in de auto die meekijken. Online video's. Veel geduld van een aardige instructeur. Rij-Prof is kwaliteit!

  Cally

  "Ben op mijn 50e verjaardag verrast met een proefles. Ik had niet gedacht dat ik ooit mijn rijbewijs zou kunnen behalen. Nu ben ik ook geslaagd! Het was één van de beste dagen van mijn leven. Thnx Rij-Prof!

  Chavelly

  "Ben 8x! gezakt bij verschillende slechte rijscholen. Heel veel geld kwijt en mijn motivatie kapot. Een vriendin die hier in 1x was geslaagd raadde mij Rij-Prof aan. Ben in 1x geslaagd. Mijn dochter was zo blij.

  Torik

  "Elke dag school en Gym en werken of stage. Daardoor heb ik weinig tijd. Rij-Prof heeft mij heel goed geholpen om mijn rijbewijs te halen. Thnx!"

  Dilivio

  "Mijn tante is bij Rij-Prof geslaagd. Ik heb veel getraind op mijn aandachtspunten zoals de concentratie vasthouden en het toepassen van de verkeersregels. Ben in 1x geslaagd"

  Liesbeth

  "De lessen waren erg leerzaam. Het geduld en vertrouwen heeft mij echt geholpen om te slagen. Bedankt Rij-Prof!"

  Joffrey

  "Theorie gehaald. Een paar weken gereden. In 1x geslaagd. Top! Ik raad iedereen Rij-Prof aan."

  Quincy

  "Ik had veel baat bij de lesmethodes van Rij-Prof. De instructeur was duidelijk en geduldig. Ik heb een positief gevoel over gehouden aan de lessen. Het examen was vrij makkelijk.Bedankt!"

  Dejean

  ''Mijn rijlessen waren top. De examen voorbereiding was prima. Ik heb bij Rij-Prof geleerd om door te zetten om een winnaar te zijn!''

  Brenda

  ''Perfectie is mijn motto. Ik heb bij Rij-Prof geleerd dat een zeven óók goed genoeg is. Het werken aan mijn aandachtspunten heeft mij goed geholpen. Ik wilde in 1x slagen en dat is gelukt. Het was een mooie dag!

  Angelo

  ''De instructeur en ik konden het prima met elkaar vinden. Ik heb goede hulp gehad met het behalen van mijn theorie. De lessen waren erg leuk. Bedankt Rij-Prof!''

  Jeremy

  ''Een vriend van mij en zijn vader zijn hier in 1x geslaagd. Ik ben 17 en heb mijn rijbewijs nu ook in 1x bij deze rijschool gehaald. Dit komt op mijn Facebook en Insta. Ik raad iedereen aan om bij Rij-Prof te starten''

  Larissa

  ''Mijn zus is in 1x geslaagd bij Rij-Prof. De rijlessen waren erg leuk en leerzaam. Mijn moeder is ook één keer meegereden. Ik ben in 1x geslaagd. Super bedankt!''

  Isaac

  "Was een beginner. Maar mijn theorie liep af in 4 maanden. Ben in 1x geslaagd. Had niet anders verwacht."

  Zachara

  "Ik reed een jaar bij de vorige rijschool. Het schoot totaal niet op. Mijn vader regelde een rijtest bij Rij-Prof. Ben heel snel in 1x geslaagd. Thnx!"

  Rodney

  "Via een vriend kwam ik bij Rij-Prof. Ik kon al een beetje rijden. Binnen 6 weken examen gedaan en gelijk geslaagd. Top! Ik raad iedereen deze rijschool aan"

  Tyra

  "Uit wanhoop op Facebook gezocht naar een betere rijschool. Bij de vorige rijschool is mijn vertrouwen gebroken. Ik ben blij dat ik hier wel serieus les heb gekregen. Dat heeft mij echt geholpen"

  Ayinde

  "Mijn broers zijn hier geslaagd. Ik kon niet rijden. We hebben veel gewerkt aan mijn rijstijl en mijn kijkwerk.
  Daardoor ben ik ook geslaagd. Bedankt Rij-Prof."

  Tico

  "Reed ergens maar dat ging nergens over. Was tijd en geld verspilling. Theorie liep af en ik wilde snel afrijden. Alles goed geregeld door Rij-Prof. Muchas gracias!"

  Noa

  "Ben vanaf niets begonnen.Het was zeer leerzaam. Superleuk en gewoon geslaagd!! Kan het nog steeds niet geloven. Bedankt Rij-Prof"

  Leroy

  "Was al 5 jaar bezig met lessen. Motivatie weg en zag het niet meer zitten. Een vriend raadde mij Rij-Prof aan. Daar heb ik weer plezier gevonden in het auto rijden. Top!"

  Gautham

  "I was going to abroad soon to study. So I had to get my license fast. At Rij-Prof I really learned a lot and passed my practical exam in 1 time! I would recommend this driving school to anyone."

  Joelle

  "Ben vanaf nul begonnen.Vond het zeer spannend om rijlessen te nemen. Ben zeer goed begeleid in het hele lesproces. Dankjewel Rij-Prof"

  Darcy

  "Ik reed ergens maar leerde te weinig en zag geen vooruitgang. Ik ben overgestapt naar Rij-Prof omdat mijn klasgenoten hier zijn geslaagd. In het ghanees zeg ik: Omo ye good. Ko ho for wu license. Midaase Rij-Prof."

  Mendiza

  "Meerdere
  familieleden van mij zijn bij Rij-Prof geslaagd. Ik wilde heel graag in 1x slagen. Dat is gelukt. Bedankt voor het geduld en het werken aan mijn vertrouwen."

  Swana

  "Na jaren geleden te hebben gereden zocht ik een goede rijschool. Ergens waar ik mij thuis voelde. Dat is zeer goed gelukt bij Rij-Prof. De lessen waren top en de instructeur was een echte vakman. Thnx!

  Bibi

  "Mijn eerdere rijschool was achteraf gezien onbetrouwbaar. Ik twijfelde aan de oprechtheid en de intenties van de instructeur. Bij Rij-Prof heb ik zoveel bijgeleerd. Mijn dank is zeer groot."

  Mayvano

  "Hiervoor reed ik bij een rijschool waar ze mij teveel druk gaven tijdens de lessen. Bij Rij-Prof hebben ze zich zeer goed aangepast aan mijn leer stijl. Ik ben in mijn eigen tempo in 1x geslaagd. Bedankt Rij-Prof."

  Luciano

  "Ik reed ergens maar dat ging niet goed. Mijn broer kende een instructeur van Rij-Prof en zo kwam ik hier terecht. Heb veel geleerd en mijn kijkwerk sterk verbeterd. Ik raad iedereen Rij-Prof aan!"

  Reanny

  "Ik ben bij Rij-Prof begonnen als beginneling. Tijdens de lessen ben ik erg goed begeleid bij al mijn angsten. De instructeur was zeer geduldig en hij gaf mij veel vertrouwen. Ben in 1x geslaagd!"

  Gerhardt

  "I have been driving in South Africa for years but had to do my exam again in Holland. Passed 1 time. I recommend this driving school"

  Roos

  "Ben zonder ervaring begonnen. Naarmate de lessen vorderden vond ik autorijden steeds leuker worden. Ben in 1x geslaagd. Ik raad iedereen Rij-Prof aan"

  2024 Rij-Prof.nl - Website door Een Zakelijke Website