Volg ons op

Een proefles

Een vrijblijvende proefles en opleidingsadvies:

Bij een proefles word je begin situatie bekeken. Het maakt niet uit of je nog nooit hebt gereden of dat je een beetje ervaring hebt of veel ervaring. Voor elke situatie bestaat een manier om vast te stellen wat jouw vaardigheden zijn om je rijbewijs te behalen. Na afloop van de proefles krijg je een vrijblijvend advies hoe je jouw rijbewijs kan behalen.

Een proefles is vrijblijvend en zelfs* Gratis als je een rijles pakket bij autorijschool Rij-Prof afneemt. Je hoeft nooit gelijk een beslissing te nemen of je wel of geen rijlespakket aanschaft. Je krijgt altijd 24 uur bedenktijd om de resultaten met je ouders of familie te bespreken.

Mocht je geen interesse hebben om verder te gaan dan kost de proefles jou maar 37 euro. Het geld neem je mee bij de proefles of je stort het van tevoren op onze rekening. Je krijgt de 37 euro terug of het word afgetrokken van je rijlespakket als je akkoord bent voor een rijlespakket.

Wil jij een proefles?

*Gratis bij afname lespakket, anders 37 euro

Geslaagd bij Rij-Prof

Jason

"Mijn broer is ook in 1x geslaagd bij deze Rijschool. Heb simpel en snel mijn rijbewijs behaald. Bedankt Rij-Prof!"

Dave

"Ben in 1x geslaagd. Het ging makkelijk en snel. Top rijlessen en een goede prijs kwaliteit verhouding."

Mary

"Het rijbewijs is voor mijn school en werk erg belangrijk. Ben na twee keer geslaagd. Dit is de mooiste dag van mijn leven!"

Ryan

"Ik heb gereden bij een dure rijschool met een bekende naam. Ik was daar altijd nerveus en het ging slecht. Bij Rij-Prof reed ik privé rijlessen en de lesmethoden waren heel goed. Ik ben in 1x geslaagd"

Desiré

"Mijn zus was hoogzwanger. Ze is door een spoedcursus van Rij-Prof in 1x geslaagd. Ze heeft mij voor mijn 17e verjaardag verrast met een proefles. Ik ben ook in 1x geslaagd."

Nabeel

"Had nog nooit gereden. Het behalen van mijn theorie vond ik moeilijker dan het rijden van mijn rijlessen. Ik kon al na twee maanden naar het rijexamen. Ben in 1x geslaagd."

Mees

Niet zomaar de weg op gaan. Herhalingen van oefenstof. Geen mensen in de auto die meekijken. Online video's. Veel geduld van een aardige instructeur. Rij-Prof is kwaliteit!

Cally

"Ben op mijn 50e verjaardag verrast met een proefles. Ik had niet gedacht dat ik ooit mijn rijbewijs zou kunnen behalen. Nu ben ik ook geslaagd! Het was één van de beste dagen van mijn leven. Thnx Rij-Prof!

Chavelly

"Ben 8x! gezakt bij verschillende slechte rijscholen. Heel veel geld kwijt en mijn motivatie kapot. Een vriendin die hier in 1x was geslaagd raadde mij Rij-Prof aan. Ben in 1x geslaagd. Mijn dochter was zo blij.

Torik

"Elke dag school en Gym en werken of stage. Daardoor heb ik weinig tijd. Rij-Prof heeft mij heel goed geholpen om mijn rijbewijs te halen. Thnx!"

Dilivio

"Mijn tante is bij Rij-Prof geslaagd. Ik heb veel getraind op mijn aandachtspunten zoals de concentratie vasthouden en het toepassen van de verkeersregels. Ben in 1x geslaagd"

Liesbeth

"De lessen waren erg leerzaam. Het geduld en vertrouwen heeft mij echt geholpen om te slagen. Bedankt Rij-Prof!"

Joffrey

"Theorie gehaald. Een paar weken gereden. In 1x geslaagd. Top! Ik raad iedereen Rij-Prof aan."

Quincy

"Ik had veel baat bij de lesmethodes van Rij-Prof. De instructeur was duidelijk en geduldig. Ik heb een positief gevoel over gehouden aan de lessen. Het examen was vrij makkelijk.Bedankt!"

Dejean

''Mijn rijlessen waren top. De examen voorbereiding was prima. Ik heb bij Rij-Prof geleerd om door te zetten om een winnaar te zijn!''

Brenda

''Perfectie is mijn motto. Ik heb bij Rij-Prof geleerd dat een zeven óók goed genoeg is. Het werken aan mijn aandachtspunten heeft mij goed geholpen. Ik wilde in 1x slagen en dat is gelukt. Het was een mooie dag!

Angelo

''De instructeur en ik konden het prima met elkaar vinden. Ik heb goede hulp gehad met het behalen van mijn theorie. De lessen waren erg leuk. Bedankt Rij-Prof!''

Jeremy

''Een vriend van mij en zijn vader zijn hier in 1x geslaagd. Ik ben 17 en heb mijn rijbewijs nu ook in 1x bij deze rijschool gehaald. Dit komt op mijn Facebook en Insta. Ik raad iedereen aan om bij Rij-Prof te starten''

Larissa

''Mijn zus is in 1x geslaagd bij Rij-Prof. De rijlessen waren erg leuk en leerzaam. Mijn moeder is ook één keer meegereden. Ik ben in 1x geslaagd. Super bedankt!''

Isaac

"Was een beginner. Maar mijn theorie liep af in 4 maanden. Ben in 1x geslaagd. Had niet anders verwacht."

Zachara

"Ik reed een jaar bij de vorige rijschool. Het schoot totaal niet op. Mijn vader regelde een rijtest bij Rij-Prof. Ben heel snel in 1x geslaagd. Thnx!"

Rodney

"Via een vriend kwam ik bij Rij-Prof. Ik kon al een beetje rijden. Binnen 6 weken examen gedaan en gelijk geslaagd. Top! Ik raad iedereen deze rijschool aan"

Tyra

"Uit wanhoop op Facebook gezocht naar een betere rijschool. Bij de vorige rijschool is mijn vertrouwen gebroken. Ik ben blij dat ik hier wel serieus les heb gekregen. Dat heeft mij echt geholpen"

Ayinde

"Mijn broers zijn hier geslaagd. Ik kon niet rijden. We hebben veel gewerkt aan mijn rijstijl en mijn kijkwerk.
Daardoor ben ik ook geslaagd. Bedankt Rij-Prof."

Tico

"Reed ergens maar dat ging nergens over. Was tijd en geld verspilling. Theorie liep af en ik wilde snel afrijden. Alles goed geregeld door Rij-Prof. Muchas gracias!"

Noa

"Ben vanaf niets begonnen.Het was zeer leerzaam. Superleuk en gewoon geslaagd!! Kan het nog steeds niet geloven. Bedankt Rij-Prof"

2018 Rij-Prof.nl - Website door Een Zakelijke Website