Volg ons op

Autorijlessen Weesp

Ben je opzoek naar een goede Autorijschool in Weesp?

Dan ben je bij Autorijlessen Weesp aan het juiste adres om te slagen!

Autorijschool Top Kwaliteit Drive verzorgt in Weesp een totale rij-opleiding van het begin tot slagen! We hebben een goede rij-opleiding met een uniek privé lesprogramma voor iedereen vanaf 16,5 jaar. We bieden je kwaliteit en een deskundige begeleiding bij je autorijlessen in Weesp.

Autorijlessen Weesp is een initiatief van Auto rijschool Top Kwaliteit Drive. We bieden je een CBR Gerespecteerde rij-opleiding met een hoog slaging percentage, hiermee behoren we al jarenlang tot de betere rijscholen in de regio. Vandaar dat we jouw eerste rijles in Weesp Gratis! aan je cadeau doen als je start met onze unieke rij-opleiding.

Voor gevorderde kandidaten die geïnteresseerd zijn in autorijlessen in Weesp verzorgen wij een Gratis rijtest of een betaalde (overstap) rijtest.

Vul het contact formulier in of bel 06 852 862 74 om te informeren of deze aanbieding ook voor jou geldt.

Nederland is het op 1 ná veiligste land van de EU en het veiligste land van de Wereld ten aanzien van de verkeersveiligheid. Het CBR stelt zeer hoge eisen aan het CBR Examen. Wij zijn gespecialiseerd in deze hoge eisen en we leveren je daarbij resultaat voor je examen.

Door ons een unieke lesprogramma heb je nog meer kans om bij het CBR te slagen voor je praktijk examen. 50% van onze kandidaten slaagt voor de 1e keer bij het CBR en 80% van de kandidaten slaagt ook bij het CBR.

Laat je (persoonlijk) informeren over de mogelijkheid voor een Gratis Proefles. We bieden je voordelige rijles tarieven en voordelige rijles pakket aanbiedingen. We zijn in Weesp DE autorijles specialist.

 

Meldt je aan via het contact formulier of bel voor informatie/rijles afspraak met telefoonnummer 06 852 862 74.

Wil jij een proefles?

*Gratis bij afname lespakket, anders 37 euro

Geslaagd bij Rij-Prof

Jason

"Mijn broer is ook in 1x geslaagd bij deze Rijschool. Heb simpel en snel mijn rijbewijs behaald. Bedankt Rij-Prof!"

Dave

"Ben in 1x geslaagd. Het ging makkelijk en snel. Top rijlessen en een goede prijs kwaliteit verhouding."

Mary

"Het rijbewijs is voor mijn school en werk erg belangrijk. Ben na twee keer geslaagd. Dit is de mooiste dag van mijn leven!"

Ryan

"Ik heb gereden bij een dure rijschool met een bekende naam. Ik was daar altijd nerveus en het ging slecht. Bij Rij-Prof reed ik privé rijlessen en de lesmethoden waren heel goed. Ik ben in 1x geslaagd"

Desiré

"Mijn zus was hoogzwanger. Ze is door een spoedcursus van Rij-Prof in 1x geslaagd. Ze heeft mij voor mijn 17e verjaardag verrast met een proefles. Ik ben ook in 1x geslaagd."

Nabeel

"Had nog nooit gereden. Het behalen van mijn theorie vond ik moeilijker dan het rijden van mijn rijlessen. Ik kon al na twee maanden naar het rijexamen. Ben in 1x geslaagd."

Mees

Niet zomaar de weg op gaan. Herhalingen van oefenstof. Geen mensen in de auto die meekijken. Online video's. Veel geduld van een aardige instructeur. Rij-Prof is kwaliteit!

Cally

"Ben op mijn 50e verjaardag verrast met een proefles. Ik had niet gedacht dat ik ooit mijn rijbewijs zou kunnen behalen. Nu ben ik ook geslaagd! Het was één van de beste dagen van mijn leven. Thnx Rij-Prof!

Chavelly

"Ben 8x! gezakt bij verschillende slechte rijscholen. Heel veel geld kwijt en mijn motivatie kapot. Een vriendin die hier in 1x was geslaagd raadde mij Rij-Prof aan. Ben in 1x geslaagd. Mijn dochter was zo blij.

Torik

"Elke dag school en Gym en werken of stage. Daardoor heb ik weinig tijd. Rij-Prof heeft mij heel goed geholpen om mijn rijbewijs te halen. Thnx!"

Dilivio

"Mijn tante is bij Rij-Prof geslaagd. Ik heb veel getraind op mijn aandachtspunten zoals de concentratie vasthouden en het toepassen van de verkeersregels. Ben in 1x geslaagd"

Liesbeth

"De lessen waren erg leerzaam. Het geduld en vertrouwen heeft mij echt geholpen om te slagen. Bedankt Rij-Prof!"

Joffrey

"Theorie gehaald. Een paar weken gereden. In 1x geslaagd. Top! Ik raad iedereen Rij-Prof aan."

Quincy

"Ik had veel baat bij de lesmethodes van Rij-Prof. De instructeur was duidelijk en geduldig. Ik heb een positief gevoel over gehouden aan de lessen. Het examen was vrij makkelijk.Bedankt!"

Dejean

''Mijn rijlessen waren top. De examen voorbereiding was prima. Ik heb bij Rij-Prof geleerd om door te zetten om een winnaar te zijn!''

Brenda

''Perfectie is mijn motto. Ik heb bij Rij-Prof geleerd dat een zeven óók goed genoeg is. Het werken aan mijn aandachtspunten heeft mij goed geholpen. Ik wilde in 1x slagen en dat is gelukt. Het was een mooie dag!

Angelo

''De instructeur en ik konden het prima met elkaar vinden. Ik heb goede hulp gehad met het behalen van mijn theorie. De lessen waren erg leuk. Bedankt Rij-Prof!''

Jeremy

''Een vriend van mij en zijn vader zijn hier in 1x geslaagd. Ik ben 17 en heb mijn rijbewijs nu ook in 1x bij deze rijschool gehaald. Dit komt op mijn Facebook en Insta. Ik raad iedereen aan om bij Rij-Prof te starten''

Larissa

''Mijn zus is in 1x geslaagd bij Rij-Prof. De rijlessen waren erg leuk en leerzaam. Mijn moeder is ook één keer meegereden. Ik ben in 1x geslaagd. Super bedankt!''

Isaac

"Was een beginner. Maar mijn theorie liep af in 4 maanden. Ben in 1x geslaagd. Had niet anders verwacht."

Zachara

"Ik reed een jaar bij de vorige rijschool. Het schoot totaal niet op. Mijn vader regelde een rijtest bij Rij-Prof. Ben heel snel in 1x geslaagd. Thnx!"

Rodney

"Via een vriend kwam ik bij Rij-Prof. Ik kon al een beetje rijden. Binnen 6 weken examen gedaan en gelijk geslaagd. Top! Ik raad iedereen deze rijschool aan"

Tyra

"Uit wanhoop op Facebook gezocht naar een betere rijschool. Bij de vorige rijschool is mijn vertrouwen gebroken. Ik ben blij dat ik hier wel serieus les heb gekregen. Dat heeft mij echt geholpen"

Ayinde

"Mijn broers zijn hier geslaagd. Ik kon niet rijden. We hebben veel gewerkt aan mijn rijstijl en mijn kijkwerk.
Daardoor ben ik ook geslaagd. Bedankt Rij-Prof."

Tico

"Reed ergens maar dat ging nergens over. Was tijd en geld verspilling. Theorie liep af en ik wilde snel afrijden. Alles goed geregeld door Rij-Prof. Muchas gracias!"

Noa

"Ben vanaf niets begonnen.Het was zeer leerzaam. Superleuk en gewoon geslaagd!! Kan het nog steeds niet geloven. Bedankt Rij-Prof"

2018 Rij-Prof.nl - Website door Een Zakelijke Website